Radiatoren zijn nog steeds een belangrijk installatiecomponent in de huidige woningmarkt. 

 Omdat er gemiddeld 8 a 10 radiatoren per woning aanwezig zijn wil je uiteraard ook dat deze gezien mogen worden naast dat ze de investering ook waar kunnen maken in levensduur. Radiatoren zijn er in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten. HMS gebruikt alleen maar de beste kwaliteit! 

Naast de normale radiatoren heeft HMS ook plintverwarming en confectieradiatoren in het programma. De plintradiator kan, zoals de naam reeds aangeeft, als plint tegen de vloer gemonteerd worden. De plintradiator komt in twee uitvoeringen, elektrisch en een cv uitvoering en zijn er in verschillende vermogens.

De confectieradiatoren maken gebruik van weinig waterinhoud en werken op het principe van het aanwarmen van koude lucht via een warmtelichaam waarna deze er aan de bovenzijde weer als heerlijke warme lucht uitkomt. Deze radiatoren zijn zeer efficiënt, warmen zeer snel aan en beperken het energieverbruik door hun unieke werking waarbij er met een lage watertemperatuur van rond de 45 graden Celsius de woning kan worden warm gestookt. De werking verschilt per soort woning, isolatiewaarde etc. 

Elke installatie wordt op maat gemaakt. Bij u wordt a.d.h.v. catalogussen en voorbeeld radiatoren een installatie en productplan gemaakt wat aan uw wensen voldoet. Dit wordt binnen een week uitgewerkt en aan u geoffreerd. Uiteraard is dit geheel kosteloos, ook bij geen akkoord.