De pellet cv ketel en pelletkachel zijn een prima alternatief voor een gasloze toekomst!

Als u ook wilt bijdragen aan een Nederland met minder gasverbruik en u ook nog eens vele malen voordeliger wilt stoken, dan doet u er goed aan om eens te kijken naar een pellet cv ketel of een pelletkachel

HMS kan u hierbij helpen! Als organisatie wil ik kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. Teveel keus schept teveel verwarring en hiermee kan een juiste beslissing teniet worden gedaan. Voor de pellet cv ketels maakt HMS gebruik van Thermokoz en Klimosz. 

Thermokoz is een merk dat decennia lang reeds kwalitatief goede producten verkoopt met een hoge mate van functionaliteit. Deze toestellen zijn betrouwbaar, robuust en uitgevoerd met verfijnde technieken zodat u optimaal de winter door kunt komen tegen lage kosten. De toestellen hebben een mooi formaat waarbij ze een hoge toepassingsfactor hebben en zich eigenlijk overal wel thuis voelen. De toestellen kunnen rechtstreeks op de bestaande cv installatie worden aangesloten zonder al te veel installatiecomponenten wat de kosten laag houd. Daarnaast hebben deze toestellen 1250 euro aan subsidie! Dit houd in dat u het goedkoopste model slechts 1735 euro kost (prijs goedkoopste model 2985 euro), inclusief BTW!

Wilt u een pelletkachel voor in de woonkamer, dan heeft HMS voor u KALON en PALAZZETTI. Juweeltjes uit Italiaanse top bedrijven. Ontwikkeling uit eigen keuken op alles waarbij het mogelijk maakt om snel aanpassingen te kunnen doen indien nodig. Met de juiste service ondersteuning en alle onderdelen op voorraad, staat HMS volledig achter deze organisatie.

HMS geeft altijd 2 jaar volledige fabrieksgarantie op alle pelletkachels en pellet cv ketels naast 4 jaar gratis groot onderhoud en altijd kosteloos service in zaken zoals vragen, instellingen wijzigen in het toestel, laptop diagnose, adviezen etc. 

 

 

 


 
 

 

 


   


.