Uw elektra installatie maakt naast uw verwarmingsinstallatie een belangrijk deel uit van uw woning.

Zo heeft u veel schakelmateriaal in uw woning wat deel uit maakt van uw interieur. Omdat u ook een mooi interieur wilt en daar ook in investeert, waarom dan niet investeren in het schakelmateriaal. 

Schakelmateriaal is er in veel modellen, series en materialen. Met schakelmateriaal is het wel belangrijk om niet alleen te kijken naar het uiterlijk maar ook naar de kwaliteit van het schakelmateriaal. Dit heeft niet alleen betrekking op de levensduur maar ook op veiligheid! Dat dit komt met een bepaalde prijs dat zal logisch zijn echter uw gezondheid en uw leven zijn onbetaalbaar!

HMS maakt gebruik van gerenommeerde merken zoals; Busch Jaeger, Gira, Jung en PeHa.  

Naast schakelmateriaal is uw groepenkast het hart van uw elektrische installatie. Stopt deze ermee dan stopt alles! Het is dus van belang om er zorg voor te dragen dat uw groepenkast niet meer gedateerd is maar juist van deze tijd. HMS bied u de service om deze te laten beoordelen en voor u te vervangen indien nodig.

Elke installatie wordt op maat gemaakt. Bij u wordt a.d.h.v. catalogussen en voorbeeld schakelmateriaal en groepenkasten een installatie en productplan gemaakt wat aan uw wensen voldoet. Dit wordt binnen een week uitgewerkt en aan u geoffreerd. Uiteraard is dit geheel kosteloos, ook bij geen akkoord. 

Kom gerust eens kijken in mijn showroom!